Om oss

Specialister på rivning och sanering

Våra huvudområden är rivning, sanering och håltagning. Bland våra kunder märks främst byggföretag av medelstorlek, men vi utför även tjänster åt privatpersoner och kommuner. Försäkringsskador och anpassning av lokalytor är några av våra specialiteter.

Alla typer av kunder är varmt välkomna att anlita oss för både mindre och större projekt. Vi har erfarenheten och utrustningen som krävs för varje jobb.

Vi tar både små och stora uppdrag

Vi utför allt från mindre rivningsuppdrag till att avlägsna hela byggnader. Vi utför saneringar av många olika slag och tar oss även an de riktigt svåra uppdragen som exempelvis asbest- eller PCB-sanering. Vi hanterar alla farliga ämnen med stor varsamhet. Miljön är i fokus för oss, vi forslar bort och återvinner så mycket av materialet som möjligt.

Vi är ett konkurrenskraftigt, flexibelt och lyhört serviceföretag med mycket hög arbetsmoral. Vi är specialister på att se till att alla byggarbetsplatser är säkra och trygga och kan alltid erbjuda rätt personal på rätt position. Denna kunskap och kvalitet i varje moment har gett oss många trogna kunder.

rivning göteborg

Välutbildade och certifierade medarbetare

Alla våra rivningsarbetare och sanerare är utbildade enligt gällande lag och har de tillstånd som krävs av Arbetsmiljöverket. Givetvis har vi de certifikat, tillstånd och utbildningar som behövs för att arbeta inom respektive fält och våra medarbetare innehar givetvis ID06-legitimation. Vi är dessutom ISO-certifierade för kvalitet (ISO 9001) miljö (ISO 14001) och arbetsmiljö (OHSAS 18001).

Våra tjänster för privatpersoner är dessutom avdragsgilla enligt ROT.

Vår främsta målsättning är alltid att ni som kunder ska bli nöjda och att arbetet blir utfört på den tid som har avtalats så att ni kan fortsätta med er verksamhet och era projekt utan fördröjning.

rivning göteborg

Rivning, sanering och håltagning är vår expertis